De escape room van Freakshow Fenomena Logica is een ervaring waarin de bezoeker zelf de hoofdrol speelt. Als bezoeker word je actief onderdeel van een wereld waar je wordt uitgedaagd om samen te werken, om je over te geven aan speelse verrassingen en tegelijkertijd af te reizen naar de diepste sferen van je brein. De mobiele escape room van Freakshow Fenomena Logica is enorm populair gebleken dankzij de theatrale elementen. Het is in de sfeer van een ouderwetse freakshow en er is net zoveel aandacht aan de buitenkant als aan de binnenkant besteedt, waardoor het zowel decor als entertainment is.

Bezoekers ervaring

De ervaring die Fenomena Logica biedt begint al bij de eerste aanblik van het eigenaardige geheel. Als bezoeker word je benaderd door de intimiderende circusdirecteur Zlatan, hij promoot zijn freak circus en met name zijn grootste succes: de Bearded Lady. In plaats van een show, vertelt de Bearded Lady haar geheimzinnige verhaal en vraagt om hulp. De Bearded Lady verzoekt de bezoekers Zlatan’s slaapvertrek te betreden terwijl zij de wacht houdt. Eenmaal binnen is niets wat het lijkt. De ontdekkingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op; lukt het jou om te ontsnappen voordat Zlatan terugkeert?

Praktische informatie

Wij staan op wielen en kunnen bijna overal naar toe rijden. De wagen is 4m (l) x 2m (b) x 3.5m (h). Graag hebben we nog een ruimte van minimaal 2 meter in omtrek eromheen, tot 5 om een beetje een theater/stage area te maken waar onze acteurs in bewegen. Het spel duurt ongeveer 20 minuten. Groepjes van max. 5 mensen kunnen naar binnen.

Foto credit: Simone Tenda
Advertenties