Fenomena Logica heeft iets nieuws: het Cabinet of Curiosities Photo Theatre! Een wonderlijk rariteitenkabinet dat zijn dienst doet als foto theater. Bezoekers kunnen zich verkleden en vervolgens zich positioneren in Zlatan´s rariteiten kabinet; een verzameling van vreemde diersoorten en andere curiosa. Wij maken een foto van dit geheel en printen deze op locatie in de vorm van een ansichtkaart (zie From the Freakshow with Love) of een foto voor in een gastenboek (zie The Untold Story).  In beide opties zorgen wij ervoor dat het rariteitenkabinet wordt gepersonaliseerd – het kabinet is nooit hetzelfde! Daarbij kunnen wij logo’s of teksten verwerken in iedere foto. Het is voor ons vanzelfsprekend dat de klant alle digitale HD foto’s toegestuurd krijgt na afloop van het evenement.

The Untold Storyvoor op bruiloften! Wij maken een boek met foto´s van alle gasten, verkleed en wel! Zij spelen scènes na uit het leven van het bruidspaar, waarna zij zelf een verhaal bij de foto kunnen schrijven.

From the Freakshow with Loveanytime, anywhere! Bezoekers kunnen zich verkleden en onderdeel worden van Zlatans rariteitenkabinet. Hier maken wij een foto van die direct wordt afgedrukt op een ansichtkaart. Wanneer gewenst kunnen ze aan de schrijftafel plaatsnemen,  en de ansichtkaart direct bij ons op de post doen.

Foto credit: Simone Tenda
Advertenties