Naast onze vaste verhuur van de mobiele escape room en het foto theater, ontwerpen en bouwen wij escape rooms op aanvraag. Een belangrijk element van Fenomena Logica is de integratie van theater met escape room ervaringen.

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een custom made escape room? Neem contact met ons op voor vragen of een persoonlijke offerte. Een greep uit onze ontwerpen:

Hendrick’s Gin Chambers of the Curious

Voor het brand activation evenement van Hendrick’s Gin België kregen wij de opdracht om een escape room te ontwerpen als onderdeel van een grotere reis naar de diepste lagen van het brein: Chambers of the Curious. Wij ontworpen de Enigma Room, de studeerkamer van Prof. Dr. Magnus Mordecai, een bioloog die zich  verdiept in de geheimen van het universum..

De Enigma Room is ontworpen door Simone Tenda (het Uitvindersgilde / Logic Locks) & Sander van Asseldonk (Logic Locks).

Checkpoint’s Kamer van Dr. van Breughel

Voor het populaire kindertelevisieprogramma Checkpoint (EO) werden we gevraagd voor het ontwerp en de bouw van een escape room om de volgende kwestie te “checken”: wie zijn er slimmer, de jongens of de meisjes? Wij bedachten de kamer van Dr. van Breughel, een conservatieve stuurse scheikundeleraar die de reputatie heeft zijn leerlingen op te sluiten in zijn kantoor. Alleen héél pientere kinderen weten uit zijn kantoor te ontsnappen. Wat gebeurt er als je iemand tegenkomt die al 15 jaar zit opgesloten?

De kamer van Dr. van Breughel is ontworpen en gebouwd door Simone Tenda en Goof Kloosterman.

 

 

Foto credit: Simone Tenda
Advertenties